-->

2014. április 4., péntek

Tavaszi tippek

Sziasztok! Itt vagyok megint, és mint láthatjátok, még egy tavaszi bejegyzéssel. Nem bírom visszafogni magam. Annyira jó érzés végre kiszakadni a hűvös és borús téli időszakból. Végre életet lehel belénk a napsütés, a virágok, és hogy lassan minden zöldbe borul. Én személy szerint imádok a lustálkodós tavaszi hétvégéken madár csicsergésre kelni. Sokkal jobb mint a mogorva ébresztő, ami fél hatra van beállítva. Viszont az évszakkal együtt nekünk is meg kell újulnunk, úgy hogy fejeket fel, és irány az új évszak!




  • Először is. Aki a nyári időszakra akar testileg felkészülni, annak a tavasz a legjobb alkalom, hogy elkezdjen edzeni, hogy a forró napokra csoda alakot varázsoljon magának. Szóval, indulás felvenni a futócipőt/ kondi bérletet venni, vagy csak sétálni egy keveset a szabad levegőn.

  • Mivel vége a hideg időnek, a bőrünket is el kell kezdeni regenerálni. Egy alapos testradírozás, wellness hétvége, bőrápoló krém, köröm/haj vágás elindít az év újabb időszaka felé.

  • Ajánlom mindenkinek, hogy kényeztesse kicsit magát, közben frissüljön is fel, mert ez az évszak erről szól. (Mint az előbb is említettem) Elő a testápolókkal, kencékkel, gyümölcsös, zöldséges ételekkel! (persze csak mértéktartóan)
Elsőnek gondoltam, hogy csak egy sima gyümölcssalátát is akárki el tud készíteni, és nem mellesleg nagyon finom.
A második étel, ami nekem ezt az évszakot tükrözi az a lecsó. Könnyen elkészíthető, zöldséges és valami fenomenális.

Ha viszont valaki nem szeretné ezeket az ételeket, akkor is ajánlom, hogy mindenképp egyenek zöldséget, gyümölcsöt, mert a vitaminok nem csak a szervezetünket erősítik, hanem a bőrünket/hajunkat stb.-t is szépítik.

Hát. Nagyjából ennyi lett volna ez a rövidke kis bejegyzés. Remélem tetszett nektek, és puszillak titeket.
Rozamunda xoxo

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése